slider_rolunk2Tevékenységünket a kertépítés területén 1996-ban kezdtük meg. Már ebben az évben foglalkoztunk automata öntözőberendezések telepítésével…

Vállalkozásunk és csapatunk a mai napig fejlődik! Kíváncsi ránk?

Cégünk mai formáját 2006-ban, két vállalkozás egyesítésével nyerte el. Fő profilunkká a kertépítési tevékenységeken belül az öntözőberendezések tervezése, telepítése lett, a hozzá kapcsolódó anyagok értékesítésével.

Az automata öntözőberendezések elemeinek viszonteladói és kiskereskedelmével 2000 óta foglalkozunk. 2007-ben az ezek iránti igények kielégítésére és a kertépítéshez kapcsolódó eszközök, kellékek értékesítésére megnyitottuk öntözéstechnikai és barkács üzletünket.

2009 év elején nyitottuk meg internetes áruházunkat, első lépésben üzletünk öntözéstechnikai és kertészeti termékeinek értékesítésére.

Tekintse át az általunk kínált szolgáltatásokat, ismerkedjen meg az automata öntöző-berendezésekkel, azok felépítésével, működésével.

Kellemes időtöltést oldalunk böngészéséhez! Ha segíthetünk Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, akár az öntözés, akár a kert egyéb területein is.

Üdvözlettel: Tulipánt Tamás.